Dagens bästa spel

Mainz vinner i Ungern

Mainz börjar så smått få ihop laget inför den stundande Bundesliga-säsongen och spelar ikväll sin näst sista träningsmatch på försäsongen. Man har inte haft någon större omsättning på spelare utan har en intakt och samspelt trupp från i fjol  då laget slutade på en 13:e plats i Tysklands högstaliga. Den mest noterbara spelarförlusten är anfallaren Sami Allagui som lämnat för Hertha Berlin, istället har man plockat in Union Berlins skyttekung Chinedu Ede. Trots att det lär bli en del byten i matchen för Mainz är det inte troligt att tränaren  Thomas Tuchel ändrar alltför mycket då säsongstarten börjar närma sig med stormsteg.

Haladas har redan spelat sin första match i ungerska ligan och den här träningsmatchen kommer därför ganska olägligt. Hemmalagets tränare Tamas Artner har också aviserat att han kommer lufta hela sin trupp då man har en viktig bortamatch i ligan mot Gyori redan på lördag. Man saknar dessutom tre spelare och Artner meddelade även att man inte lägger någon vikt vid resultatet i kvällens match.

Att ett omotiverat och B-lagsbetonat Haladas ska kunna matcha stjärnorna i Mainz tycker inte Speldjävulen känns troligt. Spelet blir därför på raka 2:an till strax över medelinsats.

Liga: Vänskapsmatch
Match: Haladas – Mainz
Speltips: 2
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.75 @ Pinnacle
Insats: 6/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 1-2 VINST!!

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen