Dagens bästa spel

Stjärnspäckade Anzhi vinner i EL-kvalet

Anzhi Makhachkala fortsätter sin storsatsning mot toppen av ryska ligan och Europa och tar ikväll emot holländska Vitesse i tredje kvalrundan till Europa League. Anzhi, som sedan februari i år har holländaren Guus Hiddink som tränare, har stärkt truppen ytterligare i år genom köpet av ivorianen Lacina Traoré från Kuban Krasnador och Samuel Eto´o har därmed fått en ny lekkamrat på topp. Den ryska ligan har redan dragit igång och Anzhi har öppnat klart godkänt med 4 poäng efter två spelade omgångar. I förra rundan av Europa League-kvalet gjorde man processen kort med ungerska Honved och vann med 5-0 totalt över två matcher.
Guus Hiddink har en helt frisk trupp till sitt förfogande och allt annat än en säker seger här skulle vara en stor missräkning. Det enda minuset för hemmalaget är att UEFA har bestämt att man inte får spela sina hemmamatcher i Makhachkala då Dagestan-provinsen känns alltför osäker och matchen spelas istället på Saturn Stadion i Ramenskoe en bit utanför Moskva. Publikstödet blir därför klart mindre men det blir å andra sidan en kortare resa för stjärnorna i laget som alla bor i Moskva till vardags.

Vitesse slutade förra säsongen på sjundeplats i holländska Eredivisie hela 23 poäng bakom ligasegrande Ajax. Man lyckades efter en hel del problem slå ut bulgariska Lokomotiv Plovdiv i förra EL-kvalomgången men fick då tjeckiske backen Tomas Kalas utvisad och han missar därmed dagens match. Sedan förra säsongen har man även tappat mittfältaren Anthony Annan som var på lån från Schalke.

Speldjävulen tycker inte det känns mycket som talar för att Vitesse ska ha någon chans här och finner det ytterst besynnerligt att oddset på Anzhi stigit ganska kraftigt under dagen. Det väljer vi att ignorera helt och kliver in på Anzhi -1 till medelinsats.

Det finns för övrigt ett antal mycket intressanta spel i dag och resten kommer ni hitta på Speldjävulens Twitter, missa inte att bli en följare där!

Liga: Europa League-kval
Match: Anzhi Makhachkala – Vitesse
Speltips: Anzhi -1
Odds: 2.02 @ Bet365
Högsta odds: 2.11 @ Bet Victor
Insats: 5/10 units
Matchstart: 17.00
Resultat: 2-0 VINST!!

7 Kommentarer

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen