Dagens bästa spel

2 mål för Pandurii

Pandurii Targu Jiu har öppnat årets säsong i Rumänien på bästa sätt och har två segrar efter de två inledande omgångarna. Man har därmed tagit en tidig ledning i tabellen och har redan hunnit med att göra 8 mål. Framförallt ser det ut som 26-årige nigerianen John Ibeh har blommat ut i år och han har själv stått för tre av lagets mål.  Panduriis tränare Petre Grigoras är känd för att spela en offensiv och anfallsglad fotboll där defensiven kommer i andra hand. Det såg vi också under fjolårsäsongen då man trots en åttondplats var femte bästa lag vad gäller målskytte, lika många som bl a storlaget Steaua Bukarest. Det är väl därför ganska mycket som talar för att det kan bli minst ett par pyttsar även ikväll.

Gästerna Ceahlaul Piatra Neamt har som Speldjävulen tidigare nämnt satsat pengarna på att förnya stadion istället för på nyförvärv och kommer få det tufft under årets säsong. Man inledde med att åka på en 0-5-förlust borta mot Petrolul men tog sig sedan samman och fixade 2-2 hemma mot fjolårsmästarna Cluj. Försvaret har man dock inte fått ordning på riktigt ännu och 7 insläppta på 2 matcher imponerar inte på någon. Man saknar fortfarande både argentinaren Lucas Garcia och mittfältskollegan Vlad Achim och får vara väldigt nöjda om man skulle kunna greja en poäng här.

Speldjävulen tror att Panduriis målform håller i sig och att Ceahlauls ganska svaga försvar får kapitulera minst ett par gånger även ikväll. Spelet blir därför att Pandurii gör över 1.5 mål i matchen.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Pandurii – Ceahlaul
Speltips: Pandurii att göra över 1.5 mål
Odds: 1.72 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 3-1 VINST!!

7 Kommentarer

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen