Dagens bästa spel

Dynamo Bukarest tar tredje raka

Dynamo Bukarest har inlett årets säsong på bästa sätt och har två segrar på de två inledande omgångarna i rumänska Liga 1. Man är en av favoriterna till ligasegern i år och har värvat smart inför säsongen, i veckan gjorde man bl a klart med Edgar Alvarez från Palermo. Han kommer bli ett stort tillskott i laget och ökar Dynamos chanser till en topplacering. Truppen är intakt så när som på mittfältaren Boubacar Mansaly som fick en smäll senast och inte kommer riskeras här.

FC Brasov har även de inlett säsongen bra men motståndet har varit ganska svagt och det var sånär att att man tappade poäng hemma mot svaga Turnu Severin senast. Det som framförallt talar emot laget ikväll är alla skador man har dragit på sig. I stort hela mittfältet från vinstmatchen senast är borta då Bruno Madeira, Nasser Menassel, Alexandru Mateiu och Nuno Viveiros alla är skadade och ser ut att missa kvällens match. Inte nog med det så kommer förmodligen inte heller anfallaren Paul Batin, som fick kliva av senast, till spel.

Speldjävulen anser inte Brasovs trupp vara bred nog för såpass många skador och Dynamo Bukarest får därför förtroendet till ett lockande odds.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Brasov – Dynamo Bukarest
Speltips: 2
Odds: 2.50 @ Bet365
Högsta odds: 2.60 @ William Hill
Insats: 4/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 2-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen