Dagens bästa spel

Monaco har siktet inställt på Ligue 1

Det har varit ett antal tveksamma bloggspel på slutet från Speldjävulen och igår krävdes det rejält med flyt för att i alla fall få insatsen tillbaka (flesta spelbolag) då matchen i Cypern blev avbruten p.g.a. att hemmafansen stormade planen. Det var ren tur men samtidigt satt 3/3 av Twitterspelen så det blev en fantastiskt fin speldag ändå till slut.

I dag testar vi en gammal favorit då Monaco återigen är i farten i franska Ligue 2. Monaco har som Speldjävulen tidigare nämnt satsat stora pengar på spelarinköp i år för att snabbt kunna ta sig tillbaka till högstadivisionen och har dessutom rutinerade Claudio Raniera som ny tränare. Man öppnade också säsongen på bästa sätt när man krossade Tours hemma med 4-0 i ligapremiären och följde upp det med att spela oavgjort borta mot erkänt hemmastarka Laval. Det ser med andra ord ganska bra ut och  visst ska man ha toppchans även ikväll.

För motståndet står Istres som slutade på en tiondeplats i ligan förra säsongen. Laget har haft stor spelaromsättning i år och har tappat två av sina bästa spelare i Claudie Dielna (Olympiakos) och Riad Nouri (Le Havre). Man har förvisso tagit in ett par spelare på lån från Ligue 1-klubbar men att man ska bli annat än ett mittenlag i år känns inte speciellt troligt.

Nu hoppas vi att formen vänder här på bloggen och Monaco sviker sällan Speldjävulen så chanserna bör vara goda till vinst. Vi nöjer oss dock med medelinsats på raka ettan.

Liga: Ligue 2
Match: Monaco – Istres
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.74 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 18.45
Resultat: 3-2 VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen