Dagens bästa spel

Sävedalen tar kliv mot säkrat kontrakt

Nykomlingen i division 2 västra Götaland Sävedalens IF har haft en ganska tuff första halva av säsongen och ligger först 8:e plats i tabellen, strax ovanför nedflyttningsstrecket. Man har dock kunnat se en viss ljusning i de senaste matcherna, framförallt i senaste hemmamatchen då man tog en mycket meriterande 4-1-seger mot topplaget Assyriska BK. Det är också hemma på Vallhamra IP som man tagit de flesta av sina poäng i år och när nu skyttekungen Pascal Kåveryd (flest mål för klubben i modern tid) samt duktige mittbacken Pierre Öberg är tillbaka ökar chanserna till vinst ytterligare.

Tibro AIK har även de haft en tuff säsong och ligger strax bakom Sävedalen på 10:E plats i tabellen. Formen är riktigt dunkel för dagen och man har endast tagit en poäng (hemma mot just Sävedalen) på sina sju senaste matcher. På bortaplan har man endast tagit fyra poäng på hela säsongen och man saknar nu viktige Stefan Karlsson som förmodligen blir borta resten av säsongen.

Speldjävulen tror att hemmastarka Sävedalen blir en för svår nöt för Tibro knäcka här, insatsen blir dock lite mer blygsam i dag.

Liga: Div 2 Västra Götaland (Sverige)
Match: Sävedalen – Tibro
Speltips: 1
Odds: 2.10 @ Bet365
Högsta odds: 2.15 @ BetVictor
Insats: 3/10 units
Matchstart: 15.00
Resultat: 0-4 förlust…tyvärr bjuder Speldjävulen här på tidernas sämsta rek. Sorry!

 

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen