Dagens bästa spel

Metalist Kharkiv hänger på i toppen

Metalist Kharkiv, som skördade stora framgångar i Europa League förra säsongen där man gick till kvartsfinal, hoppas i år kunna krympa avståndet till de två jättarna i ukrainsk fotboll, Shaktar Donetsk och Dynamo Kiev. Man har också inlett säsongen hyfsat och är obesegrade efter fyra omgångar. Det har dock blivit två oavgjorda resultat i rad på slutet och nu krävs det en seger om man inte ska tappa allt för mycket mark till topplagen. Man har tappat skyttekungen Marko Devic inför den här säsongen men fyllt på med ännu fler sydamerikaner i laget, anfallaren Willian har t.e.x. anlänt från Corinthians och man har samtidigt fått behålla både Taison och Jonathan Cristaldo samt Cleiton Xavier och Marlos. Man har alltså fortfarande ett mycket starkt lag på pappret och bör kunna hänga med i toppen i år.

Arsenal Kiev gjorde en stark fjolårssäsong och hamnade slutligen på en fin femteplats efter en stark avslutning vilket också innebar Europaspel i år. I Europa League var man dock inte lika lyckosamma utan det blev respass direkt i kvalet efter 2-3 sammanlagt mot slovenska Mura 05. Man spelade returmatchen så sent som i torsdags och har haft ett väldigt tufft spelschema på slutet vilket gör att man kan vara rejält slitna här. Kvällens match blir den femte på de senaste två veckorna och man har även en något tunnare trupp i år då man tappat spelare som Andrej Bogdanov och Michael Obide.

Här kör vi ett spel på Metalist Kharkiv -1 (pengarna tillbaka om de ”bara” vinner med 1 mål) och hoppas på bättre lycka i dag. Speldjävulens självförtroende är något stukat efter gårdagen dock så insatsen blir återigen ganska låg.

Liga: Premier League (Ukraina)
Match: Metalist Kharkiv – Arsenal Kiev
Speltips: Metalist Kharkiv -1
Odds: 1.77 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.00
Resultat: 0-1 förlust…

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen