Dagens bästa spel

Birmingham satsar på cupen

Birmingham har haft en hel del omsättning på spelare i sommar men har ändå fått behålla mycket av ryggraden i laget och har en ny duktig tränare i Lee Clark. Av de spelar man värvat har de flesta stor Premier League-rutin och här ser vi bl a Peter Lövenkrands, Hayden Mullins och Darren Ambrose. Man har även lånat det mycket lovande problembarnet Ravel Morrison från West Ham.  Tränare Clark har lovat att man ska satsa helhjärtat på cupspelet i år och kommer därför skicka ut sin absolut starkaste elva i kvällens Ligacupmöte med Barnet. De enda spelare man med säkerhet får undvara är målvaktslöftet Jack Butland som är på landslagssamling med England samt mittfältaren Keith Fahey som varit skadad.

Barnet har precis klarat sig kvar i ligasystemet i sista omgången i tre år i rad och har gjort stora förändringar inför den här säsongen. Man har gjort sig av med tillfällige tränaren Martin Allen, hans assistent Guiliano Grazioli och kaptenen Mark Hughes och har istället en ny manager i Mark Robson som valt att satsa på att värva unga talanger från lag som West Ham och Charlton. Man försöker nu spela ett helt annat spel än man gjorde under Lawrie Sanchez då det var mycket direkt och långa bollar. Robson ser hellre sina lag spela bollen längs marken. Det har varit blandade resultat i träningsmatcherna där offensiven har sett ganska bra ut men där det har varit stor luckor i de bakre leden.

Speldjävulen tror att Lee Clark är rätt man för Birmingham och litar på att man inte underskattar motståndet här. Med tanke på den katastrofala spelformen för dagen så blir det dock bara småpengar på att Birmingham vinner det här med ett par bollar.

Liga: Capital One Cup (England)
Match: Birmingham – Barnet
Speltips: Birmingham -1.5
Odds: 1.93 @ Bet365
Högsta odds: 1.94 @ BetVictor
Insats: 2/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 5-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen