Dagens bästa spel

Danmarks U21 bjuder på ny målkavalkad?

Danmarks U21-landslag ligger på andra plats sin EM-kvalgrupp, fyra poäng efter ledande Serbien men med en match mindre spelad. Man ligger även ett mål efter i målskillnadsstatistiken och är säkert intresserade av att fylla på målkvoten. Det har man ett ypperligt tillfälle att göra ikväll då man reser till bortamatch mot Färöarna. Färöarna ligger på sista plats i gruppen med endast två inspelade poäng är i vanlig ordning helt utan chans till avancemang. Senast Danmarks U21-landslag var i farten blev det en riktig målfest då Makedonien besegrades med siffrorna 6-5. Laget från den matchen är så gott som intakt så när som på anfallaren Niklas Helenius som blivit uttagen i A-landslaget. Istället får man in lovande Nicolai Jörgensen som redan gjort några säsonger i Tyskland med Leverkusen och Kaiserslautern men som haft skadeproblem och nu är tillbaka i Danmark med FC Köpenhamn. Tillsammans med Anders Christiansen, Andreas Laudrup och Emil Larsen bildar Jörgensen en mycket giftig kvartett som det definitivt finns mål i.

Färöarna är som vanligt slagpåse när det kommer till landslagsspel, även om man inte åkt på allt för många storförluster under kvalet. Man är något svårspelade hemma på konstgräset i Torshamn men får ikväll undvara ett antal av sina stöttespelare som istället blivit uppkallade till A-landslagets match mot Island. Från senaste hemmamatchen mot Serbien (0-2) saknas målvakten Kristian Joensen, backen René Joensen, mittfältaren Hallus Hansson och anfallaren Johan Edmundson som alla alltså får chansen i A-landslaget ikväll. Det gör att det är en något stukad trupp som ställs på benen och som dessutom inte har något att spela för.

Senast lagen möttes blev resultatet 4-0 till Danmark och det är inte omöjlt att det kan bli något liknande här. Speldjävulen tror i alla fall att danskarna grejar tre mål framåt.

Liga: EM-kval för U21-landslag
Match: Färöarna U21 – Danmark U21
Speltips: Danmark U21 att göra över 2.5 mål
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.00
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen