Dagens bästa spel

United öppnar säsongen starkt

Speldjävulen har varit tämligen anonym både på bloggen och på Twitter på slutet på grund av dåligt med tid, formen var ändå ganska usel så nu hoppas vi att ett litet ”break” gjort gott.

I kväll blickar vi fram emot hängmatchen i första omgången av Premier League mellan Everton och Manchester United på Goodison Park. Ingen kan väl ha blundat för att Manchester United föstärkt frontlinjen med förra årets skyttekung Robin van Persie och han går med största sannolikhet direkt in och bildar anfallspar med fjolårets tvåa i skytteligan Wayne Rooney. Som om inte det vore nog så har man även värvat den mycket duktige japanen Shinji Kagawa från Dortmund, Kagawa är en utmärkt framspelare men har även näsa för mål när han får läget. Det är inga blåbärslirare på bänken heller där vi hittar Chicharito och engelske landslagsmannen Danny Welbeck. Det är väl egentligen endast i försvaret man har lite problem där Phil Jones, Chris Smalling och Jonny Evans är skadade, kaptenen Nemanja Vidic är dock tillbaka från sin långtidsskada.

Everton då? Jo, man har värvat Steven Naismith från Glasgow Rangers och har Steven Pienaar tillbaka från Tottenham och hoppas även i dagarna få klart med belgiske anfallaren Kevin Mirallas från Olympiakos. Lämnat har Jack Rodwell (Manchester City) och Tim Cahill (New York Red Bulls) gjort.

Everton är notoriska ”slow starters” och med den vansinnigt vassa offensiv som United har får man det tufft att stå emot ikväll. United har dock lite problem i försvaret så spelet får bli på att bortalaget gör fler än 1.5 mål.

Liga: Premier League (England)
Match: Everton – Manchester United
Speltips:  Man Utd over 1.5 mål
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Insats: 4/10 units
Matchstart: 21.00
Resultat: 1-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen