Dagens bästa spel

Notts County siktar högt i år

Notts County öppnade säsongen på bästa sätt med att besegra starka Crewe på bortaplan med 2-1. Enda smolket i glädjebägaren var att en av målskyttarna, nyförvärvet Yoann Arquinn, blev utvisad strax efter sitt segermål. Han är därmed avstängd i tre matcher med start i kväll men Notts County har fler anfallare i laget som kan göra mål så någon kris är det inte tal om. Sedan tränaren Keith Curle tog över laget i februari var man urstarka bakåt och nu är förhoppningen att nyförvärv som Francois Zoko, även han målskytt i premiären, tillsammans med nämnde Arquin och pålitlige gamlingen Lee Hughes, ska få fart på målproduktionen framåt.

Hartlepool har sett ett antal av sina trotjänare lämna klubben i sommar och tränaren Neale Cooper står inför uppgiften att bygga nytt. Det har dock endast blivit tre värvningar så här långt och frågan är om en av dem, veterananfallaren Steve Howard, är den som löser Hartlepools problem med målskyttet. För det var just målproduktionen som var det stora problemet under fjolårssäsongen då laget endast mäktade med 50 mål på 46 matcher. Howard må vara en stark och duktig targetman, men utan någon etablerad målskytt vid sin sida går nog laget mot en ganska ganska medioker säsong även i år.

Speldjävulen tror att Notts Countys tränare Keith Curle har fått ordentlig ordning på laget under sommaren och att man minst hamnar på kvalplats när säsongen ska summeras. Hartlepool på hemmaplan bör vara en munsbit.

Liga: League One (England)
Match: Notts County – Hartlepool
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Ladbrokes
Insats: 6/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen