Dagens bästa spel

Chelsea vinner igen

Chelsea öppnade säsongen på bästa sätt genom att besegra Wigan med 2-0 på bortaplan i premiären. Framförallt var det mångmiljonförvärvet Eden Hazard som imponerade och visade vilken fantastisk förstärkning han kommer bli i år. Annars var det väl inte en av Chelseas bättre matcher utan Wigan var väl så bra och då är det starkt att ändå åka hem med en seger i bagaget. Till kvällens match mot nykomlingen Reading får man klara sig utan mittfältaren Marko Marin men får tillbaka brassen Ramires från sjukdom. Hemma på Stamford Bridge är man extremt starka och frågan ikväll ska egentligen inte var om man vinner utan med hur många mål.

Reading fick med sig en poäng från premiären mot Stoke sedan Adam Le Fondre placerit in 1-1 på straff i 90:e minuten. Spelet imponerade dock inte och man får nog höja sig ganska många snäpp om det inte ska bli bottenstrid för laget i år. Här får man klara sig utan avstängde anfallaren Jason Roberts samt mittfältaren Jem Karacan som är skadad. Yttern Garath McClearly gjorde dock ett piggt inhopp senast och han lär få chansen från start här  medan Pavel Pogrebnyak och Adam Le Fondre lär få fortsatt förtroende på topp. Frågan är dock om inte backlinjen med letten Kaspar Gorkss och irländaren Ian Harte egentligen har gjort sitt på den här nivån.

Speldjävulen tror att Chelsea vill ta tag i taktpinnen direkt och med nyförvärven Hazard och Oscar samt fjolårsfloppen Fernando Torres ivriga att visa hemmapubliken vad de går för vinner Chelsea det här med minst ett par mål.

Liga: Premier League (England)
Match: Chelsea – Reading
Speltips: Chelsea -1.5
Odds: 1.88 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Insats: 4/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 4-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen