Dagens bästa spel

Promenadseger för Metz

Forna Ligue 1-laget FC Metz, har nu halkat ner rejält genom seriesystemet och för numera sin tillvaro i Championat National – tredjedivisionen i Frankrike.  Laget har dock öppnat säsongen på bästa sätt med tre raka segrar och allt annat än uppflyttning i år skulle framstå som ett stort misslyckande. Även om man givetvis tappat ett par tongivande spelare inför den här säsongen har man även fått in ett par duktiga namn som t. ex. anfallaren Diafra Sakho som redan gjort två mål på de tre inledande omgångarna.

Kvällens motståndare Luzenac har haft det väldigt tufft i säsongsinledningen och endast plockat en pinne så här långt. Senast blev det storförlust (1-4) mot beskedliga Vannes och det märks att man tappat ett par kuggar i backlinjen, Issoumaila Dao för att nämna en, från fjolåret då man för övrigt redan hade det tufft.

Det är alltså toppen mot botten i tabellen och Speldjävulen tror att Metz är starka nog att vinna det här med minst ett par mål.

Liga: National (Frankrike)
Match: Metz – Luzenac
Speltips: Metz -1 (tvåvägshandikpapp = pengarna tillbaka vid ett måls vinst för Metz)
Odds: 1.87 @ Pinnacle
Högsta odds: Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 1-0 VOID. Insatsen återbetalas.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen