Dagens bästa spel

Nantes tar ny hemmaseger

FC Nantes har siktet inställt på uppflyttning till Ligue 1 i år efter besvikelsen förra sägongen då man först kom på nionde plats. Man var redan då ett mycket starkt hemmalag med 12 segrar och endast  3 förluster på 19 matcher och får man bara ordning även på bortaspelet bör man vara en klar uppflyttningskandidat i år. Man har öppnat säsongen bra och är obesegrade efter fyra omgångar med två vinster och två oavgjorda så här långt. Saknas i hemmalaget gör mittfältaren Yohann Eudeline.

Le Mans har stora ekonomiska problem och klarade sig precis undan konkurs och nedflyttning i serierna strax innan säsongen drog igång. Man har en fantastisk ny hemmaarena (MMArena) men har inte råd att betala hyran så kommunen har varit tvungen att gå in och hjälpa till. De ekonomiska problemen har också gjort att man tappat förra årets skyttekung Idir Ouali till Dynamo Dresden samt mittfältaren Jeff Louis till Nancy. Förra året slutade man på en sjuttondeplats i tabellen och förhandstipsen är att det blir något liknande i år. Inte nog med att man har ekonomiska problem och har fått sälja sina stjärnor, till den här matchen har man dessutom en rad skador i laget. De som missar kvällens match är målvakterna Giorgi Makaridze och Jeremie Janot, backen Khaled Adenon, mittfältaren Massire Kante och anfallaren Kelvens Belfort. Le Mans har öppnat säsongen svagt men tog en något överraskande seger hemma mot Auxerre senast, borta mot Nantes blir det betydligt tuffare.

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match: Nantes – Le Mans
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.81 @ Pinnacle
Insats: 4/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 2-0 VINST!!

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen