Dagens bästa spel

Crawley kan “skrälla” ikväll

Crawley har två raka uppflyttningar i ligasystemet bakom sig och håller numera till i League 1, tredjedivisionen i England. Kvällens match i andra omgången av Capital One Cup (Ligacupen) blir sjätte gången laget stöter på motstånd från ett lag i Championship på de senaste 19 månaderna och man har på dessa matcher endast blivit besegrade en gång. I första omgången slog man ut London-laget Milwall på straffar och ställs nu alltså återigen mot Bolton Wanderers. Det blir första mötet någonsin mellan lagen och Crawley förväntas ställa upp med ett helt ordinarie lag innehållande anfallslånen Jonathan Forte (Southampton) och Nicky Ajose (Peterborough). Det finns ett litet frågetecken för mittbacken Claude Davis medverkan, men tränaren Riche Barker tror att han kommer kunna spela.

Bolton spelar i kväll sin fjärde match på 10 dagar och tränaren Owen Coyle förväntas stuva om rejält i startelvan och släppa fram de som inte fått spela så mycket den här säsongen. Det betyder att vi kan få se spelare som Any Lonergan, Joe Riley och Gregg Wylde medan Kevin Davies, Keith Andrews och Martin Petrov förmodligen kommer sparas. Sedan tidigare har man Stuart Holden och David Wheater skadade.

Att ställa ut ett B-lag och tro att man kan vinna borta mot Crawley tror Speldjävulen inte kommer fungera. Crawley satsar helhjärtat på cuperna och kommer sälja sig dyrt och är snudd på favoriter i mina ögon. Fegar dock ut lite och kör Crawley Asian Handicap 0, alltså pengarna tillbaka vid oavgjort.

Liga: Capital One Cup (England)
Match: Crawley – Bolton
Speltips: Crawley AH 0
Odds: 1.925 @ Bet365
Högsta odds: 1.99 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen