Dagens bästa spel

Sporting kör över Horsens och går vidare

Sporting Lissabon har inte startat vidare bra i ligaspelat och har endast en poäng på de två inledande omgångarna. Dessutom fick man ”bara” 1-1 i första i Europa League-kvalmötet med danska Horsens så det har redan börjat knorras bland de kräsna fansen som är vana vid bättre. Det skulle naturligtvis vara en katastrof om laget åkte ut ur Europaspelet redan i kväll och det tror Speldjävulen definitivt inte att man gör. Man dominerade kraftigt redan i första mötet lagen emellan och borde ha vunnit då och när man nu är på hemmaplan blir det helt andra förutsättningar.

Horsens ligger först på 8:e plats i danska Superligan och formen är något dunkel med endast en poäng på de senaste 3 ligamatcherna. Senast blev det hela 1-4 hemma mot beskedliga AGF och att man lyckades få till ett oavgjort resultat mot Sporting får nästan ses som en liten bragd. Horsens tränare Johnny Mölby är också medveten om att man är kraftiga ”underdogs” här och säger att han räknar med att Sporting sätter full fart direkt.

Speldjävulen kan helt enkelt inte se annat än att Sporting går ut och kör över Horsens här. Dagens bästa spel blir därför Sporting -1.5 men det är inte omöjligt att det kan bli mer än så.

Liga: Europa League-kval
Match: Sporting Lissabon – Horsens
Speltips: Sporting -1.5
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 21.30
Resultat: 5-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen