Dagens bästa spel

Nottingham bör ha bra chans mot Charlton

Nottingham Forest har gjort ett antal mycket intressanta nyförvärv under sommaren och siktet är nu inställt på att åtminstone fixa en kvalplats till Premier League. Starten på säsongen har också varit lovande med en seger och två oavgjorda så här långt trots tufft motstånd. För att kika lite närmare på de spelare som anlänt till City Ground så har vi irländske landslagsanfallaren Simon Cox från West Bromwich (2 mål så här långt), algeriske mittfältaren Adiene Guedioura från Wolverhampton samt beprövade anfallsstjärnan Billy Sharp från Southampton (19 mål i Championship under fjolåret). I tillägg till dessa har man värvat Daniel Ayala (Norwich), Greg Halford (Portsmouth), Sam Hutchinson (Chelsea), Danny Collins (Stoke) och Henri Lansbury (Arsenal). Riktigt, riktigt bra nyförvärv med andra ord och framförallt förvärvet av Sharp på sista dagen av transferfönstret kan visa sig extremt lyckosamt. Det ska också nämnas att man även har en ny tränare i eftertraktade Sean O’Driscoll som verkar ha fått ordning på laget direkt.

Charlton är nykomlingar i år och har startat ligan bra och är obesegrade så här långt. Man har dock haft det lite svårt med nyförvärv och har egentligen inte kunnat stärka truppen nämnvärt. Det betyder att tränaren Chris Powell får förlita sig på i stort sett samma mannar som vann Ligue 1 förra säsongen. Man har förvisso fått in Ricardo Fuller från Stoke men han är inte i form nog att spela i eftermiddag utan får träna sig i form ett par veckor först.

Speldjävulen tror det är dags för Charlton att gå på pumpen här och när det gäller anfallsförvärv i Championship så har de en förmåga att komma med i målprotokollet direkt. Håll alltså utkik efter Billy Sharp och lira Nottingham som vinnare här.

Liga: Championship (England)
Match: Nottingham – Charlton
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.05 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 2-1 VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen