Dagens bästa spel

Napoli slår ”nya” Fiorentina

Napoli lyckades något oväntat behålla storstjärnorna Marek Hamsik och Edison Cavani även den här säsongen och kan kanske på allvar utmana om Scudetton i år. Man har nämligen gjort ett par fina nyförvärv i mittfältaren Velon Behrami (Fiorentina) och anfallarna Lorenzo Inisgne (Pescara) och Goran Pandev (Inter). Man inledde också på bästa sätt genom att besegra hemmastarka Palermo på bortaplan med hela 3-0. Hemma på San Paolo är man inte lätta att hanskas med (endast tre förluster under fjolåret) och med en imponerande inledning på säsongen blir det svårt att gå emot laget här.

Fiorentina har värvat friskt under sommaren och tränaren Vincenzo Montella har plockat in hela 18 nya spelare i truppen. Visst finns här duktiga namn såsom Alberto Acquilani, Borja Valero och David Pizarro men också några mer tveksamma värvningar som t. ex. 35-årige Luca Toni som nu återvänder till klubben som han lämnade som skyttekung 2007. Man har även tappat backen Matija Nastasic till Chelsea och istället fått Stefan Savic, som inte kommer spela ikväll, från samma klubb. Man inledde säsongen med att slå Udinese på hemmaplan med 2-1 och det ska inte underskattas, Napoli på bortaplan är dock betydligt tuffare.

Speldjävulen tror att hemmalaget är ett nummer för stora här mot ett Fiorentina som inte riktigt hunnit spela ihop sig. Ettan spelas till strax under medel.

Liga: Serie A (italien)
Match: Napoli – Fiorentina
Speltips: 1
Odds: 1.75 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Paddy Power
Insats: 4/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-1 VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen