Dagens bästa spel

Kennedy och Sundin i laget – då vinner Bajen!

Det är inte bara en gång man har förlorat på Hammarby i år men nu måste det väl ändå vara dags för laget att INTE svika. Till kvällens drabbning med Ängelholm vankas det nämligen ett fullsatt Söderstadion då Kennedy Bakircioglü återvänder till klubben efter sina utlandsäventyr. Dessutom gör anfallaren Erik Sundin, värvad från Helsingborg, debut och trycket på läktarna kommer vara enormt! Hammarby har fortfarande en liten chans att nå en kvalplats till Allsvenskan och för att göra det krävs det vinst i kväll.

Ängelholm har rejält sviktande form och var bara en straffmiss ifrån att åka på ytterligare en förlust hemma mot Umeå senast. Nu blev det istället så att man gjorde mål i nästa anfall och gick segrande ur striden. Man har ett par tunga avbräck till den här matchen då Omid Nazari spelar VM-kval med Iran och mittfältskollegan Albin Nilsson är iväg med P19-landslaget (båda startade i matchen mot Umeå). Det tillsammans med dålig form bådar inte gott inför kvällens match.

Speldjävulen tror att Bajen fixar det här på ren entusiasm och adrenalinkick. När man dessutom då har två väldigt duktiga nyförvärv i Kennedy och Sundin i laget måste det bara gå. Raka ettan på Hammarby blir därmed dagens bästa spel.

Liga: Superettan (Sverige)
Match: Hammarby – Ängelholm
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta Odds: Bet365
Insats: 5/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 2-1 VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen