Dagens bästa spel

Grimsby har fått upp ångan

Det är dags för Speldjävulen att sätta den goda formen på ett ordentligt test i jakten på 14:e raka förlustfria spelet. Då det är landslagsvecka den här veckan kommer utbudet inte vara vidare roligt och vi får gå långt ner i seriesystemen för att hitta något spelbart. Det som lockade mest i dag var ett spel på ett lag på gång i Blue Square Bet Premier i England, nämligen Grimsby Town.

Grimsby förväntas vara ett topplag i år men hade svårt att få med sig någon trepoängare i inledningen av säsongen. Det tog till femte omgången innan man stod som segrare (hemma mot Mansfield) och av bara farten vann man även i omgång sex, då mot en annan toppkandidat i Hereford på bortaplan. Grimsby har haft ett ganska tufft spelschema i inledningen av säsongen och det är egentligen först nu man möter ett lag placerat i bottenskiktet av tabellen. Segrarna man tagit på slutet är extra imponerande då man har fått göra det utan förra årets skyttekung Louis Hearn som skadade sig redan i sin första match för säsongen och blir borta i flera månader. Senast fick även nyförvärvet Greg Pearson utgå med en skada i baksidan av låret och han är ett osäkert kort i kväll. Pearsons ersättare, 18-årige Dayle Southwell, gjorde dock mål direkt och det är inte omöjligt att talangen får starta mot Barrow. Man har även Anthony Elding, som Preston lade ett bud på innan transferfönstret stängde, att tillgå så det finns fortfarande kvalitet i de främre leden trots skadorna. Inför säsongen har man förstärkt laget med ett antal spelare med rutin från de högre divisionerna och visst ska man kunna hänga med i toppen i år.

Barrow har haft det tufft i säsongsinledningen och ligger först på 22:a plats (av 24 lag) i tabellen med endast tre inspelade poäng så här långt. Då har heller inte motståndet varit direkt mördande och förutom Macclesfield och Telford så har man mött lag från den nedre halvan av tabellen. Man var också redan innan säsongen tippade att vara ett bottenlag och de senaste prestationerna tyder inte på att det kommer bli annorlunda. Man fick med sig en sen poäng hemma mot jumbon Kidderminster senast men hade dessförinnan tre raka förluster så formen går klart i moll för dagen.

Speldjävulen ogillar egentligen att spela tvåor men här känns det ändå som Grimsby är det klart bättre laget och ska man vara med i toppen i år är det sådan här matcher man måste vinna.

Liga: Bet Square Bet Premier (England)
Match: Barrow – Grimsby
Speltips: 2
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ Ladbrokes
Insats: 4/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen