Dagens bästa spel

Sverige med Zlatan i laget vinner enkelt

Förberedelserna inför höstens VM-kval fortsätter för landslaget och i kväll är det vänskapslandskamp mot Kina på Olympia i Helsingborg. Sverige ställer upp med ett mycket starkt lag innehållande både Zlatan Ibrahimovic och Johan Elmander. Förbundskaptenen Erik Hamrén envisas dock med att spela Ola Toivonen på vänsterkanten nu när Emir Bajrami är skadad trots att han inte alls trivs i den rollen. Det är i alla fall en offensiv uppställning som ställs på benen och fokus under veckan har varit på avslut, ta vara på chanserna och spelet i ”boxen”. Det känns med andra ord som det kan bli ett och annat mål för Sverige mot ett ganska klent motstånd.

Så här startar Sverige:

Isaksson – Lustig, J Olsson, Granqvist, Safari – Elm, Wernbloom – S Larsson, Ibrahimovic, Toivionen – Elmander

Kina kommer till spel med endast spelare från den inhemska ligan. Kinas landslag har gått bakåt snarare än framåt på senare år och är redan utslaget ur VM-kvalet till Brasilien 2014. Man har också halkat ned till 78:e plats på världsrankingen strax bakom lag som Kanada och Haiti (Sverige är på 18:e plats). Man har ett par hyggliga spelare i Zheng Zhi (tidigare Charlton och Celtic) och skyttekungen Gao Lin, men att det ska räcka mot Sverige tror Speldjävulen inte på.

Nog ska Sverige klara av att vinna det här med ett par mål. Ingen jättefeeling dock så insatsen blir låg.

Liga: Vänskaplandskamp
Match: Sverige – Kina
Speltips: Sverige -1.5
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.78 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 1-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen