Dagens bästa spel

Vaslui krossar ett Turnu Severin i kaos

Vaslui har inte gått så bra i ligan som man hoppats i början av säsongen, stor anleding till detta har dock varit att man spelat tuffa matcher ute i Europa mot såväl Fenerbahce som Inter. Nu är man utslagna där och kan fokusera helt och hållet på ligan där målet är ligaguld och man har säkert dragit nytta av den paus man nu fått tack vare landslagsspel förra veckan laget drog till och med iväg på ett miniträningsläger för att vässa formen. Man har endast anfallaren Mike Temwanjira på skadelistan så det ser mycket bra ut inför omstarten mot Turnu Severin i kväll.

CS Turnu Severin är nykomlingar i år och har fått en mycket tuff start på säsongen och har efter sju omgångar ännu inte någon seger. Dessutom har man stora ekonomiska problem och spelarna har inte fått betalt på flera månader och strejkade därför i två dagar och hotade med att inte ställa upp i kvällens match. Till slut bestämde man sig dock för att spela då det bestämdes att man ska få delar av sin lön efter matchen mot Vaslui. Det är dock långt ifrån en optimal uppladdning man fått och man ska helt enkelt vara chanslösa här.

Speldjävulen tror att Vaslui går ut och kör över sina motståndare ikväll. Spelet på bloggen blir lite blygsamma -1.5 men räkna med att Speldjävulen även kommer lägga in på att hemmalaget vinner det här med både 3 och 4 mål.

Liga: Liga 1
Match: Vaslui – Turnu Severin
Speltips: Vaslui -1.5
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.74 @ Pinnacle
Insats: 7/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 2-1 förlust….

4 Kommentarer

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen