Dagens bästa spel

Blackburn fortsätter vinna

Blackburn har inlett livet i Championship på ett bra sätt och har en tidig serieledning efter 5 spelade omgångar. Detta mycket tack vare den portugisiske anfallsveteranen Nuno Gomes som oväntat skrev på för klubben inför den här säsongen. Gomes har hunnit bli 36 år gammal men i en serie som Championship har han kvalitet så det räcker och blir över. Nu har han även fått en ny lekkamrat på topp i form av Jordan Rhodes som anslutit från Huddersfield. Rhodes gjorde smått vansinniga 37 mål på 43 matcher i League 1 i fjol och visade direkt i matchen mot Bristol City (2 mål) att han kan göra mål även på den här nivån. Blackburn har garanterat den bästa truppen i divisionen med spelare som Danny Muphy, Dickson Etuhu, Colin Kazim-Richards (inte med i kväll) och David Dunn och ska bara ta sig direkt upp till Premier League igen.

Barnsley har haft stora problem med skador den här säsongen och ligaplacering är därefter (13:e plats). Man saknar fortfarande Bobby Hasell, Jim McNulty, Toni Silva, Jim O’Brien och Mido men kan få tillbaka målvakten Luke Steele. På bortaplan har man kammat noll så här långt i år och det är inte mycket som talar för att det ändras i dag.

Speldjävulen har lite knackig form för dagen så det blir lite lägre insatser tills det vänder.

Liga: Championship
Match: Blackburn – Barnsley
Speltips: Blackburn -1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.78 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-1 VOID. Insatsen återbetalas.

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen