Dagens bästa spel

Inter vinner i Europa League

Inter har gjort en hel del förändringar i truppen inför den här säsongen och gjort sig av med bland andra Gianluca Pazzini, Diego Forlan, Maicon och Lucio. Man har ett till stora delar nykomponerat mittfält med nyförvärven från Porto, Alvaro Pereira och Fredy Guarin, som komplement till Esteban Cambiasso. På topp kamperar från i år Diego Milito tillsammans med Antonio Cassano och båda har startat säsongen bra med två mål vardera. En sak som dock inte ändras i Inter är vem som leder laget på planen – argentinaren Javier Zanetti har hunnit bli 39 år gammal och gör i år sin 18:e (!) säsong i klubben men är fortfarande helt ordinarie och givetvis kapten i laget. Man har öppnat säsongen i Serie A hyfsat med två segrar på de tre inledande omgångarna och går ett spännande år till mötes.

Rubin Kazan slutade på sjunde plats i ryska Premier League i fjol och det var en liten missräkning för klubben. Man har inte startat årets säsong vidare bra heller och ligger först på 8:e plats med 12 poäng efter 8 omgångar. Av de nyförvärv man gjort inför säsongen så är det egentligen bara anfallaren Salomon Rondon från Malaga som tagit en ordinarie plats, men inte heller han har imponerat och har bara mäktat med ett mål så här långt.

Att åka till San Siro och plocka poäng är aldrig lätt, är man dessutom inte i form och förmodligen har ett sämre lag på pappret blir det ännu tuffare. Speldjävulen tror att Inter plockar hem det här till klart godkänt odds.

Liga: Europa League
Match: Inter – Rubin Kazan
Speltips: 1
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.91 @ William Hill
Insats: 5/10 units
Matchstart: 21.05
Resultat:

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen