Dagens bästa spel

Grimsby besegrar ett stukat Gateshead

Grimsby har svikit Speldjävulen tidigare i år men då var det på bortaplan och hemma på Blundell Park är man betydligt starkare. Hemmalaget har startat säsongen bra och 4-1-segern hemma mot en av ligafavoriterna Luton senast imponerade verkligen. En av målskyttarna då var anfallsförvärvet Ross Hannah som anlände från Bradford förra veckan, han tillsammans med mittfältaren Scott Neilson från Crawley är två riktigt bra sena förstärkningar. Grimsby var redan inför säsongen en klar uppflyttningskandidat och

Gateshead har efter en stark inledning 3 förluster på sina 4 senaste matcher. Det blir inte bättre av att man nu förutom skador på fyra spelare och även har backen Chris Bush och mittfältaren James Marwood avstängda. Tränaren Ian Bogie tror själv att det blir tufft inför en förväntat stor och ljudlig hemmapublik men hoppas ändå kunna få med sig något från matchen.

Speldjävulen väljer att lita på att Grimsby fixar en ny trepoängare här och höjer insatsen något med tanke på det dystra läget i bortalaget.

Liga: Blue Square Premier (England)
Match: Grimsby – Gateshead
Speltips: 1
Odds: 1.85 @ Bet365
Högsta odds: 1.97 @ Pinnacle
Insats: 6/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 3-0 VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen