Dagens bästa spel

QPR tar en moralhöjande seger

Queens Park Rangers har en mycket intressant trupp i år efter att ha gjort ett antal mer eller mindre meriterade nyförvärv under sommaren. Inledningen på säsongen har dock varit snudd på en katastrof men laget har så smått börjat hitta spelet på slutet, framförallt sedan mittfältaren Esteban Granero anslöt från Real Madrid. Man saknar Armand Traore, Andy Johnson, José Bosingwa och Fabio ikvällens Ligacupmöte med Reading men Kieron Dyer, som var mycket bra senast, ser ut att få starta. Även Stephane Mbia och Adel Taarabt är redo för spel.

Reading har även de fått en tuff start på säsongen och ligger sist i Premier League-tabellen efter 4 omgångar. Man har tre raka förluster bakom sig och det troliga är att fokus kommer ligga på just ligan istället för på kvällens Ligacup. Tränaren Brian McDermott har också aviserat att han kommer rotera ett antal spelare – målvakten Adam Federici och anfallaren Jason Roberts är definitivt borta.

Speldjävulen tror att QPR:s tränare Mark Hughes verkligen vill ha en seger här för att höja självförtroendet i laget. Hemma på Loftus Road bör detta kunna ske mot ett beskedligt Reading.

Liga: Ligacupen (England)
Match: Queens Park Rangers – Reading
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Ladbrokes
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-3 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen