Dagens bästa spel

Stevenage besegrar jumbon Bury

Stevenage har inlett årets säsong som man avslutade fjolårets, dvs. genom att vara obesegrade. Det gör att man efter åtta omgångar ligger på tredje plats i tabellen och man har som mål att vara med i toppen även när säsongen summeras. Man har i dagarna förstärkt med backen Andy Iro från MLS-laget Toronto som kan, om alla papper blir klara i tid, gå rakt in i laget. Även ytterbacken Darius Charles och yttern Filipe Morais ser ut att kunna vara tillbaka från lätta skador och det är viktigt. Mittfältaren Robbie Rodgers saknas dock fortfarande.

Bury ligger sist i tabellen och har endast lyckats skrapa ihop tre poäng på hela säsongen. Det gjorde att man nyligen plockade in Kevin Blackwell som manager som ersättare för Peter Shirtliff som själv fick ta över laget strax innan säsongsstarten sedan Richie Barker valt att lämna för Crawley. Till dagens match har man frågetecken kring viktige backen Adam Lockwood men kan förmodligen räkna med David Worrall från start. Målet är liksom förra året att hålla sig kvar i divisionen, en uppgift som kan visa sig vara övermäktig.

Speldjävulen tror att Stevenage är alltför bra för Bury här, framförallt när man spelar hemma på Lamex Stadium där man är extremt svårslagna.

Liga: League 1 (England)
Match: Stevenage – Bury
Speltips: Stevenage AH -1
Odds: 2.05 @ Bet365
Högsta odds: 2.18 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 2-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen