Dagens bästa spel

Crawley slår ett skadedrabbat Bournemouth

Riktigt dåliga rekar från Speldjävulen på slutet och insatserna har som ni sett också varit låga då känslan inte riktig infunnit sig. Ikväll får nyblivna favoritlaget Crawley chansen att vända den dåliga speltrenden då man tar sig an ett skadedrabbat Bournemouth.

Crawley har inlett säsongen på ett fint sätt och ligger på en stark sjundeplats efter nio spelade omgångar. Senast blev det en imponerande 2-0-segar borta mot Carlisle där lånet från Tottenham Nathan Byrne direkt visade att han kan bli viktig genom att göra 1-0 efter 64 minuter. Man har frågetecken kring backen Kyle McFadzean och saknar mittfältaren Shaun Cooper men har yttern Sergio Torres tillbaka från skada.

Bournemouth har förvisso värvat f.d. landslagsmålvakten David James men har stora problem problem med skador och då resultaten inte infunnit sig kräver nu fansen tränaren Paul Groves avgång. Till kvällens match får man klara sig utan backarna Simon Francis och Stephen Purches, mittfältarna Marc Pugh, Harry Arter, Richard Hughes och Shaun McDonald samt anfallaren Charlie Sheringham. De båda holländarna Lorenzo Davids och Frank Demouge gjorde förvisso sina första matcher för säsongen senast men med endast tre dagars vila sedan dess är det är osäkert hur deras kroppar reagerat då båda precis kommit tillbaka från skador.

Liga: League 1 (England)
Match: Crawley – Bournemouth
Speltips: 1
Odds: 2.10 @ Bet365
Högsta odds: 2.19 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 3-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen