Dagens bästa spel

Manchester City har ett par mål i sig

Manchester City har som vi alla vet vid det här laget en offensiv styrka få lag kan matcha. Detta visar  sig framförallt hemma på Etihad Stadium där man är synnerligen målglada. Under fjolårssäsongen snittade man 2.89 gjorda mål i hemmaspelet i Premier League och det är klart att kan man ha en bänk med Mario Balotelli och Edin Dzeko som nu senast mot Fulham, då vet man att det finns mål i laget.

Ikväll är det gruppspelsmatch i Champions League mot tyska Borussia Dortmund, ett lag som själva både gärna gör mycket mål framåt men även släpper in en del bakåt, i alla fall i Europaspelet. Under fjolårets Champions League släppte man in 8 mål på 3 bortamatcher och då var motståndet ändå något mindre skrämmande (Arsenal, Marseille och Olympiakos). Det råder inga tvivel om att laget har en stark offensiv med spelare som Robert Lewandowski, Marco Reus, Kevin Grosskreutz och Mario Götze för att nämna några, så att det skulle kunna bli ett eller ett par mål framåt är inte alls omöjligt. När det gäller bortaspelet har man dock haft en tendens att släppa in mål på slutet även i ligan – 5 insläppta mål på de två senaste Bundesligamatcherna på resande fot (Hamburg och Frankfurt) har det blivit, och det blir garanterat inte lättare att hålla emot ikväll.

Speldjävulen väljer därför spelet Manchester City att göra över 1.5 mål i matchen. Vi håller dock nere insatserna även ikväll tills formen med säkerhet är tillbaka.

Liga: Champions League
Match: Manchester City – Borussia Dortmund
Speltips: Manchester City över 1.5 mål
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.91 @ Boylesports
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen