Dagens bästa spel

Coventry är på gång

Coventry åkte ur Championship ifjol och det har varit en turbulent tid i klubben där omsättning på spelare varit extremt stor och där den dåliga starten på ligan gjorde att tränaren Andy Thorn till slut fick sparken. Nye tränaren Mark Robins ser direkt ut att ha fått ordning på laget och under hans ledning har det nu blivit 4 poäng på de två senaste omgångarna. På pappret har man ett lag som borde kunna vara med och kriga betydligt högre upp än vad tabelläget (22:a) visar och i dag kan vara ett lämpligt läge att ta första hemmavinsten för säsongen. Man har trots allt duktiga spelare som Gary McSheffrey, Frank Moussa, David McGoldrick och Kevin Kilbane som alla har rutin från spel i högre divisioner. Från senaste matchen mot MK Dons i ligan får man nu även tillbaka trion Jordan Clarke, Reece Brown och nämnde Kilbane så det ser definitivt ut som Sky Blues går mot ljusare tider.

Bournemouth har även de sparkat sin tränare (Paul Groves) efter en längre tid med bristande resultat och står för tillfället utan manager. Man fortsätter att ha stora problem med skador och få återigen klara sig utan Charlie Sheringham, Simon Francis, Stephen Purches, Lee Barnard och Richard Hughes. Inte heller holländske anfallaren Frank Demouge kommer kunna spela och det är även ett stort frågetecken kring hans anfallskollega Josh McQuoid. Med tre raka förluster i bagaget och mängder av spelare på skadelistan är det inte mycket som talar för poäng här.

Liga: League 1 (England)
Match: Coventry – Bournemouth
Speltips: 1
Odds: 2.30 @ Bet365
Högsta odds: 2.38 @ William Hill
Insats: 4/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 1-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen