Dagens bästa spel

Försvarskris i Atalanta – då vinner Roma!

Roma har under nygamle tränaren Zdenek Zeman som väntat blivit ett extremt offensivt lagt lag. Den karismatiske, kedjerökande tjecken är känd för att låta sina lag köra full fart framåt och inte bry sig speciellt mycket om försvarsspelet. Det såg vi bland annat i fjol då han förde upp Pescara i Serie A – 90 mål framåt på 42 matcher blev det då (Reggina var näst bäst med 63)  samtidigt som man släppte in hela 55 mål bakåt. Ingen kan i alla fall säga att det inte blir underhållande när Zeman är tränare för ett lag och trenden har hållt i sig i år då det blivit 12 mål framåt och 11 insläppta bakåt på 6 matcher. Man kan ställa en stark elva på benen i eftermiddag där unge brassen Marquinhos får chansen istället för argentinaren Burdisso i mittförsvaret, Pirio byter av Taddei till höger samtidigt som amerikanen Michael Bradley går in istället för Tachtsidis in den defensiva mittfältsrollen och Mattia Destro ersätter Lamela på topp. Bosniern Pjanic missar matcher p.g.a. skada.

Atalanta har lite av en spelarkris inför eftermiddagens drabbning med Roma och saknar inte mindre än 10 spelare. I backlinjen är det kaos där Manfredini, Stendardo, Bellini är skadade och Lucchini är avstängd. Istället lär Matheu och Peluso bilda mittlås med Raimonid och Brivio på ytterbackarna där endast Brivio av dessa kan anses ordinarie. Man saknar även mittfältarna Biondini, Carmona och Radovanovic samt anfallaren Parra p.ga. skador.

Det ser med andra ord ut som en mycket tuff uppgift för mannarna från Bergamo och Speldjävulen tror att Roma fixar det här med ett par bollar. Även överspel och målskyttespel (Osvaldo, Destro) kan vara intressant i den här matchen.

Liga: Serie A (Italien)
Match: Roma – Atalanta
Speltips: Roma  AH -1.5
Odds: 2.15 @ Bet365
Högsta odds: 2.34 @ Pinnacle
Insats: 4/10 units
Matchstart: 12.30
Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen