Dagens bästa spel

Livorno är i måltagen

Livorno är både starka och målglada när man får spela hemma på Stadio Armando Picchi. 9 mål på 3 matcher har det blivit så här långt, mycket tack vare anfallaren Luca Siligardi som gör sin andra säsong i klubben men först i år har fått fart på målskyttet med 6 mål på 7 matcher. Siligardi bildar tillsammans med Federico Dionisi och brassen Paulinho en mycket giftig anfallstrio som stått för 10 av lagets 16 mål så här långt. Alla dessa tre finns på plan i kvällens möte med Spezia.

Spezia är nykomlingar i Serie B efter vunnit sin Lega Pro 1-serie fjol efter en stark avslutning. Man har också inlett livet i Serie B ganska hyfsat och ligger på 10:e plats med 10 poäng efter 7 omgångar. Nu har man dock lite problem med både skador och avstängningar och man får till kvällens match klara sig utan försvararna Nicola Madonna och Dorin Goian samt mittfältaren Paolo Sammarco.

Framförallt tror Speldjävulen att förlusten av avstängde backklippan Goian (tidigare Glasgow Rangers, Palermo och Steaua Bukarest) kommer att bli kännbar. Nog ska Siligardi och c:o lyckas peta in ett par bollar här. Dagens bästa spel i det något magra utbudet blir därför att Livorno gör över 1.5 mål.

Liga: Serie B (Italien)
Match: Livorno – Spezia
Speltips: Livorno över 1.5 mål
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.10 @ Sportingbet
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-5 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen