Dagens bästa spel

Newport befäster serieledningen

Newport County har gått som tåget i Conference League i år och toppar tabellen på 29 poäng efter 13 spelade omgångar. På hemmaplan är man obesegrade så här långt och ser verkligen ut som en klar uppflyttningskandidat i år. Redan innan säsongen så sågs man som en outsider sedan tränaren Justin Edinburgh (f.d. Tottenham-spelare) lyckats riktigt bra på transfermarknaden och bl a värvat Any O’Connor (10 mål i år) och Danny Crow från Luton, målvakten Lenny Pidgeley från Exeter samt rutinerade mittfältaren Michael Flynn från Bradford. I senaste omgången tog man en mycket meriterande bortaseger mot Tamworth med 2-1 och då storspelade ändå Tamworths målvakt Tony Breeden. Skyttekungen Andy O’Connor fick förvisso utgå med kramp då men det ska inte vara några problem inför ikväll. Det ser med andra ord väldigt bra ut inför kvällens drabbning.

Ebbsfleet United fick stor uppmärksamhet då webbaserade MyFootballClub och dess medlemmar tog över ägandeskapet av klubben 2008. Övertagandet innebar att medlemmarna inte bara ägde en del av klubben utan att man även kunde rösta om transfers, budgetar och biljettpriser. Hela 32 000 fans köpte sig en del i klubben 2008 men efter det första året hade det sjunkit till 9 000 och ännu färre är det kvar i år. Det har också gjort att klubben haft ekonomiska problem och haft svårt att hävda sig på transfermarknaden. Man var redan innan säsongen drog igång ett tippat bottenlag och än så länge är det inget som tyder på att ”experterna” ska ha fel. Laget ligger för tillfället näst sist i tabellen och har endast lyckats skrapa ihop 10 poäng på 13 omgångar. När man ikväll åker till serieledande Newport för match gör man det med dåligt självförtroende efter att endast ha tagit två poäng på de fem senaste omgångarna.

Speldjävulen känner sig ganska säker på att Newport vinner det här ganska enkelt. Vi testar med Asian Handicap -1 på hemmalaget så har vi i alla fall säkrat pengarna tillbaka om Newport ”bara” skulle vinna med 1 mål.

Liga: Conference League (England)
Match: Newport – Ebbsfleet
Speltips: Newport -1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.74 @ Pinnacle
Insats: 6/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-0 VOID. Pengarna tillbaka….

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen