Dagens bästa spel

Schweiz har något bra på gång

Schweiz fotbollslandslag har allt sedan maestron Ottmar Hitzfeld tog över laget blivit allt bättre och bättre. Man har nu ett landslag som kan utmana de flesta i Europa med stjärnspelare som Bayern Münchens Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka (Mönchengladbach), Eren Derdiyok (Hoffenheim) samt Gökan Inler och Valon Behrami i Napoli, bara för att bara nämna några. De flesta av spelarna i startelvan spelar i några av Europas största klubbar och med en till synes ”enkel” grupp ser vägen mot VM i Brasilien 2014 redan utstakad ut.
Man har också inlett kvalet på bästa sätt med två stabila 2-0- segrar mot dels Slovenien borta och Albanien hemma. Nu kommer Norge på besök och nog ska Scweiz fixa seger här.

Norge har valt att ta ett steg bakåt i utvecklingen och låtit Egil ”Drillo” Olsen fortsätta som förbundskapten. Ett mycket tveksamt val enligt Speldjävulen även om Olsen haft en hel del framgång tidigare. Allt är dock inte enbart Drillos fel, i ärlighetens namn ska sägas att man inte längre har ett speciellt starkt lag heller på pappret. Största stjärnorna i årets upplaga är Fulhams mittbacksrese Brede Hangeland och Hannovers Mohammed Abdellaoue även om man har ett par lovande lirare till både i Europa och hemma i Tippeligan. Man har inte startat kvalet vidare väl och fick stryk med 0-2 borta mot Lars Lagerbäcks Island i inledningsmatchen och lyckades sedan besegra Slovenien med 2-1 hemma på Ullevål efter ett segermål i 94:e minuten.

Här tror dock inte Spedjävulen att Norge räcker till utan litar på att Schweiz vinner det här ganska komfortabelt.

Liga: VM-kval
Match: Schweiz – Norge
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.81 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat:  1-1 förlust

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen