Dagens bästa spel

Sheffield United vilar spelare – bra chans för Notts County!

Notts Countys tränare Keith Curle har gått ut och sagt att han kommer satsa på alla fronter i år vare sig det gäller ligan eller cuperna. Därför förväntas hemmalaget mönstra en stark elva i kvällens möte med Sheffield United i andra rundan av Johnstone’s Paint Trophy. Man har förvisso ett par avbräck och får klara sig utan mittfältarna Alan Judge och Joss Labadie samt försvararna Manny Smith och Tom Williams. I övrigt kommer Curle alltså ställa upp med bästa möjliga manskap.

Sheffield United är obesegrade i 12 raka matcher och har sannerligen börjat säsongen på ett bra sätt. Man har fullt fokus på ligan i år där man verkligen vill revanschera sig efter att åkt dit på målsnöret mot lokalkonkurrenten Sheffield Wednesdey i kampen om uppflyttning ifjol. Tränaren Danny Wilson har också indikerat att han kommer vila en hel nyckelspelare ikväll och istället låta ett antal ungdomar få chansen. Klart är att målvakten Mark Howard inte kommer till spel utan ersätts av 18-årige George Long mellan stolparna. Även backen Neil Collins samt anfallstrion John Colfie, Dave Kitson och Nick Blackman förväntas vila här för att istället ge plats åt Darryl Westlake, Chris Porter, Richard Cresswell och Shaun Miller.

På det hela taget är det alltså en ganska kraftigt försvagad elva som Sheffield United tycks ställa på benen och då kan det finnas möjligheter för hemmalaget. En liten slant på ettan får det bli till klart godkänt odds.

Liga: Johnstone’s Paint Trophy (England)
Match: Notts County – Sheffield United
Speltips: 1
Odds: 2.40 @ Bet365
Högsta odds: 2.51 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-4 förlust…

4 Kommentarer

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen