Dagens bästa spel

Stort manfall i Dundalk – Cork vinner enkelt!

Cork har egentligen inget att spela för när man ikväll tar emot Dundalk i sista hemmamatchen för säsongen. Det är dock inget som Cork-tränaren Tommy Dunne vill höra talas om utan han pratar istället om hur viktigt det är att man säkrar femteplatsen. Man tappade just den placeringen när man släppte en 2-0-ledning till förlust 2-3 borta mot Shelbourne senast vilket gör den här matchen än viktigare. Man får återigen klara sig utan Garry Buckley och Brian Lenihan, men dessa två ynglingar har bara gjort ett par matcher från start i år och ska egentligen inte ses som några avbräck. I anfallet har man formstarke Vinny Sullivan som säkert är sugen på att lägga till ett par mål till sina redan 11 gjorda den här säsongen.

Dundalk har varit det stora sorgebarnet i ligan i år och är särklassigt sist i tabellen med två omgångar kvar att spela. Man har inte vunnit i ligan på 18 matcher och kan ha ett helt lag, ja 11 spelare, borta p.g.a. antingen skador eller avstängningar. Försvararna Derek Foran och Eoghan Osbourne, mittfältarna Paul Walsh och John Mountney samt skyttekungen Gary Shanahan missar definitivt matchen men man riskerar även att få klara sig utan Mark Griffin, Liam Burns, Stephen McDonnell, Mark O’Brien, William Woods och Bob McKenna. Det betyder att tränaren Darius Kierans får sätta sin tilltro till lagets unga spelare och vi kan räkna med ett antal lirare under 20 år i kvällens startelva.

Eftersom Monaghan United drog sig ur ligan i juni i år blir det playoff även för sistaplacerade laget i år, dvs. Dundalk. Det betyder att bortalaget inte kommer att riskera några spelare som är halvskadade för att var säkra på att de kan spela när det är kvaldags. Det gör att Speldjävulen tror ännu starkare på Cork här och spelar hemmalaget att vinna med minst två mål.

Liga: Premier League (Irland)
Match: Cork – Dundalk
Speltips: Cork AH -1.5
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.91 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 3-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen