Dagens bästa spel

Zenit tar sista chansen

Zenit S:t Petersburg har fått en tuff start på sitt Champions League-äventyr efter två raka förluster mot Malaga och Milan och måste nu ta en seger i kvällens hemmamöte med Anderlecht om man ska ha en rimlig chansa att gå vidare från gruppen. Efter att ha haft en hel del problem i truppen efter stjärnvärvningarna av Hulk och Axel Witsel (mittfältsstjärnan Igor Denisov skickades bl a till ungdomslaget efter att ha vägrat spela om inte han fick matchande lön) tycks italienske coachen Luciano Spaletti äntligen ha skapat en viss harmoni i laget med fler poäng på slutet som resultat. Med endast långtidsskadade Danny och nämnde Denisov borta kommer det med säkerhet ”bli åka av” redan från början då hemmalaget lär ställa upp med offensiv trio en bestående av Bystrov, Kerzhakov och Hulk.

Anderlecht är inte riktigt av samma kaliber som man för några år sedan och man får gå tillbaka så långt som till säsongen 2005/2006 för att hitta senaste gången klubben vann en match i Champions League. I årets gruppspel har man inlett med att spela 0-0 borta mot Milan och förlora 0-3 hemma mot Malaga och man har inte heller lyckats imponera i ligan även om man ligger på en klart godkänd andraplats. Saken blir inte bättre av att man ikväll får klara sig utan skyttekungen Dieumerci Mbokani (bruten näsa) och Massimo Bruno (stukad tå) samt långtidsskadade anfallsduon Matias Suarez och Gohi Cyriac.

Det är med andra ord svårt att se varifrån målen ska komma för bortalaget och Speldjävulen tror man får det väldigt svårt mot ett förbättrat Zenith.

Liga: Champions League
Match: Zenith S:t Petersburg – Anderlecht
Speltips: Zenit AH -1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.75 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 1-0 VOID! Pengarna tillbaka…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen