Okategoriserade

Gästrek från Rikard Diego – Hammarby vinner!

Idag har vi för första gången en gästrek på Speldjävulens blogg. Rekare är sport- och fotbollsintresserade radioprofilen Rikard Diego (morgonpasset i P3) som haft vänligheten att dela med sig av sina tankar. Rikard twittrar dagligen om både sport och annat på @RikardDiego, så missa inte att följa honom där. Faller det här väl ut och är omtyckt kan det tänkas att det kommer fler gästrekar i fortsättningen. Men nu ska jag inte hålla er på halster längre utan här är följer dagens rek, håll tillgodo!

Då Hammarby inte längre har chansen på att nå kvalplatsen och har säkert avstånd ner till Ljungskile så kan man tycka att det är ett lag utan något att spela för – jag hävdar motsatsen. Bajen har fått en rejäl nytändning efter förstärkningarna i form av Kennedy, Sundin och Adelstam (även om Adelstam inte för vara med kväll pga övergångsklausul med sin gamla klubb TFF) och spelar nu för tiden varje match som om det vore en seriefinal. Matchen mot Trelleborg kan bli Hammarbys sista höstmatch på Söderstadion någonsin och det har redan sålts över 10 000 biljetter.

Som om inte det var nog motivation så finns det en historia mellan lagen där hemmalaget har en revansch att utkräva. 2009 när den sista spiken slogs i Hammarbys kista så var det Trelleborg som höll i hammaren genom sin 4-2 vinst. Att detta är en extra tändvätska vittnar Bajenspelarna själv om och kommer inte att missa möjligheten att hämnas genom skicka Trelleborg ut ur serien.

Trellehollas stolthet (nåja) har efter en deppig säsong börjat hitta formen och ser en sista strimma hopp tack vare två raka vinster. De kan vid 3 poäng kväll bli klara för minst kvalspel och vinner man inte så väntar en avgörande match hemma mot Degerfors i sista omgången. Det är alltså ett lag som, om de vill säkra minst kvalspel ikväll, måste gå framåt och det kommer i så fall straffa sig på borta på Söderstadion. Trellborg sätter sig på bussen upp mot Stockholm utan Zoran Jovanovic som spelat flest matcher för laget i år pga känning i baksida låret som gjorde att han klev av senast i matchen mot Falkenberg. Tillbaka i truppen är dock Toumo Turunen och Yousef Fakhro. Som gästtippare så tror jag just idag är Hammarby säkra och vinner inför en hängiven hemmapublik som vill tacka av sitt lag hemma på Söderstadion en sista gång. Raka ettan till runt 1.80 är därför ett spel som inte går att låta bli.

Liga: Superettan (Sverige)
Match: Hammarby – Trelleborg
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.81 @ Pinnacle
Insats: 6/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen