Dagens bästa spel

Sunderland slår ut ett tröttkört Boro

Sunderland har något en dunkel form för dagen och har inte vunnit i Premier League på tre raka matcher. Man är dock betydligt bättre än vad raden visar och har en väldigt skicklig manager i Martin O’Neill. I kväll är det lokalderby mot Middlesbrough i fjärde omgången av Capital One Cup (f.d. Ligacupen) och O’Neill har sagt att han kommer satsa offensivt i hopp om att få fart på målskyttet igen. Det kan komma att bli en hel del ändringar i laget utan att det nödvändigtvis betyder någon större försvagning. Duktiga spelare såsom Luis Saha, David Vaughan och Phil Bardsley kan få chansen från start och det är inte fy skam.

Middlesbrough har gått väldigt bra på slutet och har fyra raka segrar i bagaget. Man har dock haft lite tur på vägen och vinsterna har alla kommit med uddamålet. Nu är motståndet tuffare och man har fortfarande en diger skadelista innehållande Kevin Thomson, Luke Williams, Jonathan Woodgate, Marvin Emnes, Lukas Jutkiewicz, Mustapha Carayol, Cutris Main och Rhys Williams. Dessutom får man klara sig utan mittfältslånet från Chelsea Josh McEachran som inte får spela cupspel enligt lånekontraktet. Som om inte det vore nog så är detta fjärde matchen på tio dagar för laget och det är förstås väldigt tufft framförallt som man har många spelare borta.

Ett slitet och skadedrabbat Middlesbrough ska inte ha någon större chans här tror Speldjävulen. Man ska även ha i åtanke att det faktiskt skiljer en division mellan lagen – Sunderland vinner.

Liga: Capital One Cup (England)
Match: Sunderland – Middlesbrough
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.75 @ Pinnacle
Insats: 4/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 0-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen