Dagens bästa spel

Lazio vinner hemma på Olympiastadion

Lazio har öppnat säsongen klart godkänt och ligger på 4:e plasts i tabellen efter de 10 inledande omgångarna. Hemma på Olympiastadion i Rom är man som vanligt svårslagna och trots att man har vissa problem med skador och avstängningar i dag (Hernanes, Marchetti, Ederson och Ledesma) så ska man ändå ses med god chans då man har skyttekungen Miroslav Klose i toppform. Det är heller inte några dussinlirare som kommer in för de spelare som är borta idag utan här finns det resurser.  Det troliga är att duktige bosniern Senad Lulic kommer in på mitten och att Sergio Floccari bildar anfallspar med Klose alternativt att man kör Klose ensam på topp med Candreva, Mauri och Lulic som offensiv trio bakom och Loric Cana och Alvaro Gonzales som defensiva ”städgummor” på mitten.

Det är inte bara hemmalaget Lazio som har spelare borta utan även gästerna Torino får klara sig utan ett antal tongivande spelare. Framförallt är det backlinjen som är decimerad där både Angelo Ogbonna och Salvatore Masiello missar matchen p.g.a. skador. Man saknar även mittfältaren Giuseppe Vives samt avstängde anfallaren Gianluca Sansone (rött kort senast). Laget har också haft en ganska tuff inledningen på säsongen och ligger först på 13:e plats i tabellen. Man är förvisso obesegrade på bortaplan i år efter fyra matcher men den sviten tror Speldjävulen spricker ikväll.

Det är alltså skador och avstängningar i båda lagen men då Lazio har en bredare trupp och dessutom spelar på hemmaplan får de förtroendet här. Oddset har höjts ganska kraftigt under dagen men det är inget som avskräcker Speldjävulen. Måste bara testa med en liten slant på raka ettan.

Liga: Serie A (Italien)
Match: Lazio – Torino
Speltips: 1
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.91 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat:  1-1 förlust…

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen