Dagens bästa spel

Båda lagen gör mål i enda matchen i Italien

Ett par sämre dagar från Speldjävulen nu och med ett ganska dystert utbud ikväll testar vi med ett statistikspel kryddat med känsla.

Genoa har inte varit bra på slutet och har inte vunnit i ligan på 5 matcher. Dock har målgörandet på hemmaplan fungerat fint och man har ännu inte lämnat hemmaarenan Stadio Luigi Ferarris mållösa i år. Senast var det målglada Roma som kom på besök och då räckte det inte med 2 mål för hemmalaget för att säkra segern då försvaret var mer än lovligt darrigt och släppte in 4 mot ett i vanlig ordning tokoffensivt lag från huvudstaden. Nu saknar man förvisso både Marco Borriello och Bosko Jankovic men U-21-landslagsmannen Ciro Immobile finns med i startelvan uppbackad av målfarlige mittfältaren Juraj Kucka. Linus Hallenius (minns ni honom?) är med på bänken för andra matchen i rad och Andreas Granqvist kommer garanterat att starta.

Fiorentina har ett mycket intressant lag i år och har så smått börjat röra sig i tabellen och är nu uppe på en femteplats.  Framförallt är man extremt starka i anfallsväg med stjärnstrikern Stevan Jovetic (jagad av bl a Chelsea) i toppform. Man har även duktige serben Adem Ljajic samt veteranen Luca Toni (2 mål i år) i leden så det finns rejält med anfallsarsenal att tillgå. Man har gjort minst ett mål, samt släppt in minst ett mål, i alla sina bortamatcher i ligan i år och Speldjävulen känner inte att det är läge att bryta den trenden i dag.

Det ska vara ett litet övertag för Fiorentina här men Genoa brukar i alla fall bjuda upp till dans på hemmaplan och ett mål ska man väl kunna mäkta med? Spelet får bli att båda lagen hittar rätt ikväll, bara med låg insats dock i väntan på bättre spelutbud.

Liga: Serie A (Italien)
Match: Genoa – Fiorentina
Speltips: Båda lagen att göra mål
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.86 @ Coral
Insats: 2/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 0-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen