Dagens bästa spel

Målfest för APOEL

APOEL går upp i serieledning i cypriotiska högstaligan vid vinst i kvällens match mot Aiya Napa och det råder det inte mycket tvivel om att man kommer göra det. Speldjävulen tror att man gör mer än så och litar på att hemmalaget kommer göra det hela till en målfest inför hemmasupportrarna. APOEL är ett av storlagen på Cypern i en liga där det skiljer enormt mellan lagen i toppen och botten. Det gör kan det bli riktigt stora siffror i emellanåt och mycket talar för att så kan bli fallet i kvällens match. Hemmalaget har förvisso tappat anfallsstjärnan Ailton Almeida (f.d. Örgryte) till Terek Grozny i ryska ligan men istället har Aldo Adorno blommat ut rejält i år och gjort 8 mål på de 7 inledande ligamatcherna. APOEL är seriens mågladaste lag med 19 gjorda mål så här långt och visst ska det kunna bli ett antal till ikväll.

Aiya Napa är mer känt som ett turistmål där unga svenskar åker ner och festar på semestern. Numera har man också ett fotbollslag i högstaligan då man tog steget upp efter andraplatsen i division 2 förra säsongen. Det har dock inte varit lätt för laget trots att man inför säsongen värvade hela 17 nya spelare  – många av dessa har helt enkelt inte riktigt hållit måttet. Man har endast tagit 4 poäng på de inledande 7 omgångarna och kan få det riktigt tufft att hänga kvar i år. Man är dessutom det lag som släppt in flest mål i ligan – hela 17 stycken.

Speldjävulen känner sig ganska övertygad om att det blir full fart direkt från hemmalaget då det är jämt i toppen och målskillnad till slut kan komma att avgöra ligan. Mot ett svagt Aiya Napa hittar man rätt mer än 2 gånger och det blir därmed utsett till dagens bästa spel.

Liga: 1. Division (Cypern)
Match: APOEL – Aiya Napa
Speltips: APOEL att göra över 2.5 mål
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Insats: 5/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 4-1 VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen