Dagens bästa spel

Revanschsuget Birmingham tar sig samman

Birmingham har varit bedrövliga hemma på St. Andrews i år där man endast tagit 8 poäng på 7 spelade matcher. Det är förstås inget facit en uppflyttningskandidat vill ha och laget huserar just nu i de nedre regionerna av tabellen på en mindre smickrande 18:e plats. Det får naturligtvis ses som en stor missräkning då det finns rejält med kvalitet i truppen och massor av spelare med rutin från Premier League. Efter att ha gjort tre riktigt bra insatser var man tillbaka i gamla synder i första halvlek mot Ipswich senast. Tränaren Lee Clark har nu beordrat full fart från start och aviserar även en del ändringar i laget vilket gör att spelare som Peter Lövenkrands, Nikola Zigic, Papa Bouba Diop och Darren Ambrose kan vara aktuella för en plats i startelvan. Det tror Speldjävulen bara är positivt. Saknas gör skadade duon Stephen Carr och Paul Caddis samt förmodligen även Pablo Ibanez som ännu inte är helt hundra efter sin brutna tå.

Har Birmingham gått dåligt i år så är det än värre med Bristol City. Laget ligger sist i tabellen och har hela 5 raka förluster i bagaget. På bortaplan har man varit synnerligen svaga och bara mäktat med 4 poäng så här långt. Nu får man dessutom klara sig utan bäste målskytten Steven Davies (6 mål) samt mittfältaren Jody Morris som båda är skadade. Det ser med andra ord fortsatt tungt ut i bortalägret.

Speldjävulen tror att Birmingham, som har den överlägset bästa truppen av de båda lagen, tar sig samman och vinner det här inför en något misströstande hemmapublik. De spelare som nu får chansen i hemmalaget är väldigt duktiga med Championship mått mätt, lägg därtill att de vill motbevisa tränare Clark som lämnat dem utanför startelvan de senaste veckorna så har du  ett riktigt bra recept för tre poäng.

Liga: Championship
Match: Birmingham – Britol City
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 1.97 @ Pinnacle
Insats: 4/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen