Dagens bästa spel

Metalist gör processen kort med Rosenborg

Metalist Kharkov har varit en liten besvikelse i ukrainska Premier League så här långt, även om man ligger 4:a i tabellen, och har nu insett att tåget om ligatiteln har gått. Man satsar därför fullt ut på Europa League och har ikväll ett ypperligt läge att ta tre nya poäng när norska Rosenborg kommer på besök. Mötet mellan lagen i Trondheim för ett par veckor sedan slutade efter en jämn tillställning med seger för Metalist med 2-1. Hemmalaget ställer här upp med bästa laget så när som på mittfältaren José Sosa som är skadad.

Rosenborg har haft ett par tunga veckor där man först fick stryk av Metalist i Europa League och sedan följde upp det med två förluster i ligan mot Molde och Strömsgodset. Inte nog med det så fick man Tarik Elyounoussi skadad senast och varken han eller mittfältaren John Chibuike var med på flyget till Moskva. Även svenska Rade Prica har haft problem men startar troligtvis, börjar på bänken gör dock Mikkel ”Mix” Diskerud. Istället kommer 18-årige Ole Selnaes få chansen på mitten liksom Mohammad-Awal Issa. Man har även tagit med Robin Björnholm från U-18 laget i truppen.

Speldjävulen tror att Rosenborg får det extremt tufft här och räknar med att Metalist gör processen kort. Helst hade spelet varit -1 på hemmalaget men eftersom Speldjävulen inte lägger ut några rekar under 1.70 på bloggen (-1 står i runt 1.65) så får det bli -1.5 istället med låg insats.

Liga: Europa League
Match: Metalist Kharkov – Rosenborg
Speltips: Metalist -1.5
Odds: 2.10 @ Bet365
Högsta odds: 2.20 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Matchstart: 21.05
Resultat: 3-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen