Dagens bästa spel

Manfall i Clermont – Bra chans för Le Havre

Le Havre var inför årets säsong i Ligue 2 tippat att kunna göra ett allvarligt försök att återigen ta steget upp till Ligue 1 efter några år skrala år. Det baserades på att man gjort starka nyförvärv i mittfältarna Riad Nouri (Istres) och Distel Zola (Nancy) samt anfallaren Geoffrey Malfleury, som smällde in hela 18 mål för Red Star 93 i Championat förra säsongen. Man tappade förvisso anfallaren Ryan Mendes till Lille under sommaren men på det hela taget har man en klart bättre trupp än under fjolåret. Verkligheten har dock blivit en annan och man ligger efter 13 omgångar på undre halvan av tabellen på en 14:e plats. En klar missräkning naturligtvis och det krävs nu rejäl bättring om man ska nå upp till årets högt ställda mål. Man är av tradition ett starkt hemmalag (endast en förlust på hela fjolårssäsongen) och får nu tillbaka bäste målskytten Yohann Riviere (4 mål) som var avstängd senast. Missar matchen gör försvararna Cyriaque Louvion och Maxime Le Marchand.

Clermont gjorde en stark säsong i fjol och hamnade slutligen på en imponerande 5:e plats i tabellen. I år har det som väntat varit klart mycket tuffare då man tappade sin lysande mittfältsstjärna Romain Alessandrini till Rennes under sommaren. Han har bevisligen varit svår att ersätta och man ligger nu först på 16:e plats när en tredjedel av säsongen spelats. Till kvällens match har man desutom stora problem med spelare som är borta av olika anledningar. Försvararen Charley Fomen samt mittfältsduon Nicolas Bayod och Yacouba Sylla är alla avstängda och man saknar även Gregory Lacombe och Marvin Esor p.g.a. skador. Man får förvisso tillbaka backen Emmanuel Imorou men det är ändå ett klart stukat bortalag som kommer till spel i afton.

Speldjävulen tror att ett bortasvagt och decimerat Clermont får det rysligt svårt mot ett motiverat Le Havre. Raka ettan till ett klart godkänt odds måste därmed testas!

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match: Le Havre – Clermont
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ WilliamHill
Insats: 4/10 units
Matchstart: 18.45
Resultat: 1-3 förlust…


William Hill Sports

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen