Dagens bästa spel

Stora skadeproblem i Jihlava

Nykomlingen Vysocina Jihlava har efter en bra inledning på säsongen nu helt tappat formen och har endast tagit 2 poäng på sina 5 senast matcher. Mycket av detta beror på att man har stora skadeproblem i truppen och inte mindre än 6 spelare saknas till kvällens match mot Ceske Budejovice. Det är heller inte vilka lirare som helst som utan hela ordinarie mittfältet med Marek Jungr, Vaclav Klousek, Lukas Vaculik och Lukas Masopust är borta liksom lagets överlägset bäste målskytt Stanislav Tecl (10 mål på 11 matcher). Man kan förmodligen inte heller räkna med Tecls anfallskamrat Muris Mesanovic som skadade sig senast. Sedan tidigare saknas även brasilianske försvararen Gabriel.

Ceske Budejovice har plötsligt hittat formen och tagit två raka segrar mot Hradec Kralove och Slavia Prag. Det ser också bättre ut på skadefronten och mittfältaren Frantisek Nemec och anfallaren Zdenek Linhart nu tränar för fullt. Det gör även även försvararen Jan Riegel och mittfältaren Michal Klesa som båda fömodligen är med åtminstone på bänken ikväll.

Det ser med andra ord ganska ljust ut för bortalaget Ceske här och Speldjävulen testar ett litet spel på raka 2:an till fint odds.

Liga: Gambinus Liga (Tjeckien)
Match: Vysocina Jihlava – Ceske Budejovice
Speltips: 2
Odds: 2.75 @ Bet365
Högsta odds: 2.83 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 1-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen