Dagens bästa spel

Grimsby vinner mot slitet Braintree

Grimsby har siktet inställt på uppflyttning i år och så här långt ser det riktigt lovande ut då laget ligger på en starka andraplats i ligan efter 19 spelade omgångar. Man tar i eftermiddag emot ett ganska svagt Braintree som föutom att ligga i de nedre regionerna av tabellen även hade en tuff FA Cup-match mot Tranmere (förlust 0-3) i veckan. Man matchade då sin bästa elva och det är väl ganska troligt att en eller annan av de som spelade då är ganska slitna nu. Man fick dessutom mittfältaren Brad Quinton samt anfallaren Sam Marks skadade då och båda är tveksamma till spel i dag. Hemmalaget saknar mittfältaren Frankie Artus och har frågetecken kring Joe Colbeck.

Grimsby är väldigt offensivt starka i sin 4-3-3-formation även om tränaren Paul Hurst hintade att det kan bli en 4-4-2-uppställning i eftermiddag sedan Artus och Colbeck kanske inte kan spela. I början av November plockade man in hypersnabbe yttern Marcus Marshall från League 1-laget Bury och han visade direkt att han blir en rejäl tillgång. Speldjävulen ger inte bortalaget mycket till chans här.

Liga: Conference League (England)
Match: Grimsby – Braintree
Speltips: Grimsby AH -1
Odds: 1.88 @ Bet365
Högsta odds: 1.93 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 3-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen