Dagens bästa spel

Zenit vinner mot klara Malaga

Zenit har gått mycket bra i ligan på slutet men har haft svårt att reproducera den formen i Europaspelet. Ikväll har man dock ett ypperligt läge att att plocka tre poäng och se till att man fortfarande har chansen till avancemang när man tar emot redan klara Malaga hemma i S:t Petersburg. Ingen tvivlar på att det finns en enorm kapacitet i hemmalaget och när man nu får tillbaka belgiske försvararen Nicolas Lombaerts samt brasilianske anfallaren Hulk ser det ganska ljust ut. Saknas gör skadade duon Domenico Criscito och Aleksandar Lukovic samtidigt som det är ett frågetecken kring Vladimir Bystrovs medverkan.

Malaga har som sagt redan säkrat vidare avancemang från gruppen och kommer ikväll ställa över ett antal spelare. Mittfältaren Iturra är avstängd, stjärnorna Joaquin och Javier Saviola vilas och Monreal, Sergio Sanchez och Julio Baptista är skadade och ingen av dessa är med på planet till Ryssland. Inte nog med det så kan vi nog räkna med att flera spelare som normalt är med i startelvan kommer att börja på bänken i dag.

Oddset på hemmaseger har sjunkit kraftigt under dagen och visst ska hemmalaget ses med väldigt bra chans här.

Liga: Champions League
Match: Zenit – Malaga
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Ladbrokes
Insats: 4/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 2-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen