Dagens bästa spel

Bra chans för Atromitos

Atromitos har trots problem med målskyttet gått bra i ligan och ligger på en stark fjärdeplats efter 11 spelade omgångar i grekiska högstaligan. I eftermiddag tar man emot 13:e-placerade Skoda Xanthi och då man är väldigt svårslagna hemma ska man ses med riktigt bra chans. Man förstärkte inför säsongen med duktige brassen Chumbinho (på lån från Olympiakos) och mycket av anfallsspelet går genom honom. Nu hoppas man även att få fart på målskyttet.

Skoda Xanthi har problem med skador och får klara sig utan några av sina aboluta nyckelspelare i eftermiddag. Brasilianske backklippan Gleison, portugisiske mittfältaren Ricardo Dani samt bäste målskytten Marko Markovski missar alla matchen p.g.a. skador och det är naturligtvis rejäla avbräck i en redan tunn trupp. Inte nog med skadorna så är en annan viktig mittfältare, Konstantinos Fliskas, avstängd efter sitt röda kort senast.

Bra läge för hemmalaget att ta en ny trepoängare här alltså anser Speldjävulen.

Liga: Super League (Grekland)
Match:
Atromitos – Skoda Xanthi
Speltips:
Atromitos AH -1
Odds:
2.02 @ Bet365
Högsta odds:
2.13 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
16.15
Resultat: 1-0 VOID. Pengarna tillbaka…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen