Dagens bästa spel

Monaco kör över Sedan

Monaco är på god väg att göra det de flesta förväntade sig innan säsongen drog igång – nämligen att vinna Ligue 2 och ta steget upp i det franska finrummet igen. Efter 15 spelade omgångar leder man ligan, om än på samma poäng som Nantes, och det är svårt att se att laget ska kunna missa uppflyttning. Efter några lite sämre veckor ser det dessutom ut som att formen är på väg igen och man har två ligasegrar samt en seger i cupen i bagaget med sig in till kvällens match mot jumbon Sedan. Tränare Claudio Ranieri har dessutom en helt frisk trupp till sitt förfogande och med glödhete Ibrahima Touré (13 mål på 15 matcher) i toppslag blir man oerhört svårslagna i afton.

Motståndare är nämligen jumbon Sedan som endast lyckats skrapa ihop 10 poäng på 15 matcher så här långt. Inte nog med det så har man nu problem med både skador och avstängningar och saknar till kvällens match 3 riktiga nyckelspelare. Dessa är backen Kevin Boli samt mittfältarna Yoann Court och Damien Marcq där den förstämnde är skadad och de andra två avstängda. Någon vidare form har man inte heller och det har endast blivit en poäng (mot nästjumbon Ajaccio) på de fyra senaste ligamatcherna.

Speldjävulen tror att detta kan bli en promenadseger för hemmalaget och känner sig ganska säker på att AH -1 på hemmalaget är ett bra spel.

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match:
Monaco – Sedan
Speltips: Monaco AH -1
Odds: 1.88 @ Bet365
Högsta odds: 1.93 @ Pinnacle
Insats:
6/10 units
Matchstart:
18.45
Resultat: 3-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen